Lingerie cursus

Lingerie cursus

Heeft u zelf al enige ervaring met de naaimachine? 
Bij Armalei Lingerie kunt ook ú zelf lingerie en badkleding op maat leren maken!

De basiscursus  bestaat uit 4 lessen van 3 uur, waarin u twee slips en een BH leert maken. Voor diegene die de smaak te pakken heeft, kunnen er ook nog losse vervolglessen gepland worden. Hierin gaat u een stapje verder en leert u verschillende modellen slips en BH’s maken. Denk hierbij aan BH’s met cup, balconette of push-up. 
Buiten dat is het ook mogelijk om tijdens de vervolglessen een bustier, bodystocking, badkleding of herenslip te maken. 

De lessen worden bij voorkeur in de ochtenden van 9.30 tot 12.30 uur gegeven. In speciale gevallen (vanaf 4 aanmeldingen) zijn de avonduren of weekenden ook beschikbaar. 

De startdatum voor de nieuwe cursussen /lessen 2024 is bekend: maandag 15 januari van 9.30 tot 12.30.  Aangezien  er al veel aanmeldingen zijn is er een extra ochtend  ingepland op de donderdagen vanaf 25 januari, de inschrijving hiervoor  is inmiddels gestart.

Heeft u al eerder een lingerie cursus gevolgd? Dat kunt u ook er ook voor kiezen om  alleen een losse les te boeken. Hier kunt u bijvoorbeeld uw favoriete slip of BH namaken. De lingerie cursus wordt gegeven in kleine groepjes zodat u voldoende ruimte en aandacht krijgt voor een mooi resultaat.

Tarieven:

  • Basiscursus: € 160,-
  • Vervolg les: € 37,50 (p.st.)

Bent u van plan om met meerdere personen (vanaf 4 pers.) de cursus te volgen? Dan is het ook mogelijk om de cursus op een andere locatie te doen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inschrijven? 

Stuur een mail naar info@armalei.nl of bel naar 06 14555630.